Task פיננסים מומחים בניהול חשבונות והכוונה עסקית
בתחום המסעדנות

מסעדות, ברים ובתי קפה - אנחנו כאן בשבילכם

לאורך השנים פיתחנו שיטת עבודה אשר מאפשרת לבעל העסק לגשת למידע קריטי בכל מקום ובכל זמן. השיטה מושתתת על אינדקס ייחודיי שפיתחנו אשר מפחית את התלות של בעל העסק בהתעסקות עם ריבוי מערכות ונתונים ואת התלות בזמן ומקום לפני קבלת החלטות עסקיות.
אנו מלווים את בעל העסק בבניית אסטרטגיית שכר, בהתאם לתנאי החוק, מבצעים ישיבות חודשיות בהם דנים על ניהול תזרים הוצאות חודשי וייעול העסק ואף מדפיסים צ'קים, לאחר התאמות מדויקות, וכל זאת במטרה למקסם את שורת הרווח החודשי.

אתה, הלקוח, מקבל שירות 360 לעסק שלך :

שירות המאפשר הן לבעל העסק והן למנהל החשבונות שליטה פיננסית מלאה בכל רגע נתון ומכל מקום.
איך זה עובד ? www.restigo.co.il   

  • ניהול כלל נתוני העסק - באמצעות מערכת הקולטת ומנתחת את כלל נתוני העסק לאורך כל רגע נתון במהלך החודש 
  • ניהול חשבונות עסקי – ניתוח נתוני העסק, הגדרת יעדים עסקיים לכל סוג הוצאה (Food cost , עובדים , תפעול, הנהלה וכלליות) ומקסום שורת הרווח החודשי 
ניתוח תמונת מצב עיסקית ע"י צוות Task וקבלת החלטות חכמות ומדוייקות יותר

Our Task Is Your Success

המטרה שלנו היא לעזור לך למקסם את שורת הרווח בסוף החודש

מקרה בוחן: מסעדה איטלקית בפ"ת

מסעדה איטלקית בפ"ת הצטרפה אלינו לשירות 360 בשאיפה לפשט את ניהול המסעדה ולהגדיל את שורת הרווח. צוות Task בליווי מע' Restigo ליווה את מנהלי המסעדה בשלב הקמת עובדים וספקים והתחלת הפעילות.

לאחר כחודש של עבודה נחשפה לעיניי מנהלי המסעדה תמונת המצב האמיתית:

  • % ה food cost לא תאם את מחירי המנות בתפריט
  • המסעדה שילמה כסף רב עבור שעות נוספות של עובדים
  • חלה אי התאמה בין סידור העבודה לבין שעות הפיק במסעדה
  • % הרווחיות היה נמוך מאוד על גבול ההפסד
 

כתוצאה מכך מנהלי המסעדה נקטו במספר פעולות מיידיות:

  • נותחו הוצאות המסעדה בכל אחת מהקטגוריות: Food cost, עובדים, תפעול וכו'
  • נבנה תקציב והוגדר יעד עסקי לכל אחד מהנושאים
  • בוצעה התאמה בין גודל המנות ומחירן לבין ה Food cost
  • הוגדרה הוצאה יומית קבועה הכוללת את עלות שכ"ד, ביטוח, חשמל, מים וכו'

רוצה למנף את פעילות העסק שלך?
צור/צרי איתנו קשר עוד היום